utorak, 3. kolovoza 2021.

Humanitarni koncert i proslava Velike Gospe na Suhom Polju 2021.

 "KUPRES ZA MARKA"

Primjer kako snovi mogu postati stvarnost svjedoči nam priča o mladom Marku Dumančiću, mladiću koji je odrastao na Kupresu. Iako je završio Geodetski fakultet u Zagrebu, odlučio je ići za svojim dubokim željama u srcu u potpuno drugom smjeru, za umjetnošću. Strast koju je osjećao od malih nogu primijetili su mnogi, ali talent je trebao sazrijeti u njemu kako bi se popeo na sljedeću razinu. Završio je osnovnu glazbenu školu u Bosni i Hercegovini. 

Tijekom svojeg studija na Geodetskom fakultetu u Zagrebu usporedno je pohađao Husar&Tomčić školu pjevanja, nastupao u njihovim produkcijskim mjuziklima, postao član Ansambla Kolbe, s kojima je nastupio u tri velika mjuzikla "Uskrsli", "Život za Život" te "Svetac svega svijeta" u kojem se ostvario kroz glavnu ulogu sv. Antuna. 

Nastupao je u mnogim nacionalnim kazalištima diljem Hrvatske. Želja za kazališnim daskama i samoostvarenju sebe kao performera u mjuziklima dovela ga je do sljedećeg koraka. Iskušao se na dvjema audicijama za prestižne akademiju u Londonu i New Yorku. 

Nakon što je primljen na obje akademije, odlučuje okušati svoje snove u The American Musical And Dramatic Academy u New Yorku koji je prijestolnica mjuzikala na Broadwayu. Iako je dobio određenu stipendiju na osnovu uspjeha audicije, iznos školarine koju mora platiti je i dalje velika i stoga treba vašu pomoć dragi dobročinitelji. 

Budite dio njegovih snova i napravimo zajedno jedno veliko dobro djelo.





Mogućnosti za uplatu priloga:



2. ZA UPLATE IZ BIH 
Dumančić Marko 
Osmanlije bb,
80320 Kupres 
Intesa Sanpaolo Banka BiH 
Tekući račun:154409-99989719-05 
Svrha: Za školarinu –Amerika 

3. ZA UPLATE IZVAN BIH 
Dumančić Marko 
Osmanlije bb,
80320 Kupres 
Intesa Sanpaolo Banka BiH 
IBAN:BA391544099998971905 
SWIFT: UPBKBA22 
SVRHA: Za školarinu –Amerika

4. UPLATE IZ HRVATSKE

PBZ: HR5023400093111378216

Za: Marko Dumančić - školarina











Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!