subota, 24. veljače 2018.

Priopćenje Uprave za civilnu zaštitu Hercegbosanske županije

Priopćenje Uprave za civilnu zaštitu Hercegbosanske županije

Na osnovu informacija koje smo dobili od Federalnog meteorološkog zavoda i Federalne Uprave civilne zaštite obavještavamo sve žitelje da se u narednom vremenskom razdoblju od 24. veljače 2018. godine na prostoru Hercegbosanske županije očekuju znatne promjene vremenskih uvjeta.

Na području Hercegbosanske županije pale su veće količine snježnih oborina u prosjeku od 20 do 80 cm, a očekuje se i prodor polarnog zraka praćen jakim sjevernim vjetrovima s padom temperature do -20° C. Moguća je i pojava snježnih vijavica i zapuha na prometnicama.

Iz Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije upozoravaju sve građane da na put ne kreću bez naročite potrebe, kao i bez potpune zimske opreme. Također upozoravaju na opasnost koju mogu prouzročiti divlji konji na magistralnoj prometnici Livno - Šujica.

Zbog najavljenog pada temperature do -20° C potrebno je zaštiti vodomjerne šahte kako ne bi došlo do smrzavanja i većih materijalnih šteta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!