* Dobrodošli na www.zlosela.com

subota, 24. veljače 2018.

Priopćenje Uprave za civilnu zaštitu Hercegbosanske županije

Priopćenje Uprave za civilnu zaštitu Hercegbosanske županije

Na osnovu informacija koje smo dobili od Federalnog meteorološkog zavoda i Federalne Uprave civilne zaštite obavještavamo sve žitelje da se u narednom vremenskom razdoblju od 24. veljače 2018. godine na prostoru Hercegbosanske županije očekuju znatne promjene vremenskih uvjeta.

Na području Hercegbosanske županije pale su veće količine snježnih oborina u prosjeku od 20 do 80 cm, a očekuje se i prodor polarnog zraka praćen jakim sjevernim vjetrovima s padom temperature do -20° C. Moguća je i pojava snježnih vijavica i zapuha na prometnicama.

Iz Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije upozoravaju sve građane da na put ne kreću bez naročite potrebe, kao i bez potpune zimske opreme. Također upozoravaju na opasnost koju mogu prouzročiti divlji konji na magistralnoj prometnici Livno - Šujica.

Zbog najavljenog pada temperature do -20° C potrebno je zaštiti vodomjerne šahte kako ne bi došlo do smrzavanja i većih materijalnih šteta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!