utorak, 29. kolovoza 2017.

MLADI KUPREŠAK TREBA NAŠU POMOĆ - Pomozimo Bruni da ponovno zaigra nogomet


Svaka pomoć je dobrodošla.

Pomozimo Bruni da ponovno zaigra nogomet 😊❤️


Prenosim post njegove mame Lidije Bagarić u cijelosti.
U prilogu je i slika računa, na koji novce mozete uplatiti iz inozemstva.
...

U našem životu ukazao se tračak nade da našega sina održimo na nogama. Naš sin zove se Bruno i ima 9 godina. Osim što je dječak najljepšeg osmijeha, vedrog pogleda i izrazito pozitivnog karaktera, naš Bruno je i veliki borac koji strastveno voli nogomet i sport općenito, a kojim se nažalost ne može previše baviti jer boluje od mišićne distrofije. Distrofija je teška bolest koja je nemilosrdna i progresivna, ali Bruno se nikada ne predaje.



Bruno je prije nekoliko mjeseci pretrpio nezgodu u školi te je slomio lijevu nogu. Tada su mu naglo počeli slabiti mišići i pokretljivost općenito. Uz redovne fizikalne terapije koje mu je odobrio HZZO, u trajanju od 45 minuta, pet puta tjedno, uz izrazite napore, uspio je stati na nogu. Međutim, za svaku daljnju aktivnost, mišiće je potrebno dodatno ojačati. Bili smo u strahu da Bruno više neće moći hodati kao prije nezgode, ali nas je ohrabrila Brunina liječnica koja je rekla da nema predaje i da ne dopustimo da nas pobijedi jedan lom noge. Razmišljali smo što bi još mogli učiniti za njega i tada se pojavio mali tračak nade. Saznali smo da je robotika ušla u fizikalnu terapiju i da su rezultati jako dobri. Odmah smo pomislili da ima nade.

U poliklinici Glavić, koja se bavi tom vrstom terapije, bili smo na prvom pregledu 24.08.2017.g. U dogovoru s liječnicima, određeno je da bi terapija trebala započeti u utorak 29.08.2017.g. Tjedna terapija bi se provodila 5 dana po 5 sati, a cijena tjedne terapije iznosi 9.250.00 kn. Predviđeno trajanje terapije je 10 do 12 tjedana.

Suprug i ja smo državni službenici s prosječnim plaćama u RH. Uz Brunu imamo i dvije zdrave kćeri, Mariju 12 godina i Martu 7 godina te živimo u stanu kupljenom na kredit čija otplata traje još 16 godina. S obzirom na stambeni kredit i sve životne troškove, nismo u mogućnosti sami financirati Bruninu terapiju. Stoga, ovim putem Vas molimo za malu pomoć Bruni kojem je svaka kuna dragocjena i prijeko potrebna u njegovoj i našoj borbi.

Pomozite nam da vratimo smisao malom životu našeg dječaka, jer njegov osmjeh nema cijenu.

Svoje priloge mozete upatiti na racun:

Zagrebacka banka d.d.
HR8423600003511674629

Unaprijed od srca zahvalni, 
Lidija i Josip Bagaric


Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!