utorak, 28. srpnja 2015.

NAJAVA: Izložba ekoloških proizvoda i rukotvorina u sklopu Kupres Play-a

Foto: Ilustracija
U sklopu desetog izdanja KUPRES PLAY festivala alternativne glazbe i dobrih vibracija, kao dodatni program planirana je Eko-izložba.

Pozivamo sve zainteresirane proizvođače i prerađivače bilja, meda i ostalih prehrambenih i kozmetičkih proizvoda i rukotvorina da se prijave na izložbu koja će se održati u Kupresu,12.08.2015. a otvaranje izložbe planirano je u 13:00 sati.





Izložbu planiramo održati u užem centru grada, a u slučaju vremenskih neprilika biti će premještena u prostorije UŽ „Kupreške“.

Hrana,lijekovi i kozmetika su svuda oko nas. Područje Kupresa predstavlja svojevrsni prirodni fenomen koji se ogleda u prirodnom bogatstvu, bioraznolikosti i netaknutoj prirodi.

Cilj ovog programa je prvenstveno razvijanje svijesti kod stanovništva da mnogo toga što kupuju, uz malo truda i volje mogu sami proizvoditi što ima višestruki efekt. Ono što uberemo, eventualno preradimo je zdravije i jeftinije od onoga što kupujemo.

S obzirom na turistički potencijal Kupresa, ovaj hobi može postati i izvor dodatne zarade.

Izložba prehrambenih i kozmetičkih eko proizvoda i radionica o pripravi pojedinih proizvoda odvijat će se u suradnji sa Udrugom Žena „Kupreške“ i OPG „ Danilović“ d.o.o. Slavonski Brod. 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 10.08.2015 na broj telefona:

063-668-423 – Anamarija Dumančić (voditelj programa)

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!