utorak, 24. ožujka 2015.

MAJORIZACIJA KUPREŠAKA: U ŽUPANIJSKOJ (LIVANJSKO-DUVANJSKOJ) VLADI NEMA MJESTA ZA KUPREŠAKA!

"Livnu dva ministarstva i mjesto predsjednika Vlade, 
Duvnu dva ministarstva i predsjednik Skupštine, 
a Kupresu od šake do lakta!" (KP)

Županijski odbor HDZ-a BiH HB županije jučer je i definitvno potvrdio da je kandidat za predsjednika županijske vlade Draško Dalić iz Livna, a ovu informaciju je, za radio "Studio N", potvrdio predsjednik županijskog odbora ove stranke Branko Ivković.

Ivković je potvrdio kako sporazum o paralmentarnoj većini i podjeli funkcija u HB županiji još nije potpisan, iako SDA i SNSD, koji čine većinu u skupštini županije, su se usmeno složili kako se slažu sa sporazumom.



DRAŠKO DALIĆ
Kandidat za župana
livanjske županije
Za sutra je sazvan i kolegij Skupštine HB županije, a sjednica bi trebala biti održana 31.ožujka.
Dogovorena je i raspodjela ministarstava unutar HDZ BiH HB županije kada je u pitanju nova Vlada HB županije. Prenosi radio "Studio N".

Kandidati za Ministarstvo financija i Ministarstvo znanosti, sporta, prosvjete i kulture bi trebali biti iz HDZ-a BiH Tomislavgrad, dok će kandidati za Ministarstvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo poljoprivrede biti iz HDZ-a BiH Livno.

Predsjednik Skupštine bi trebao biti član HDZ-a BiH Tomislavgrad.


....................................................................................................................................




duvanjsko livanjska zupanija.... ostali crknite...


....................................................................................................................................

VIDI JOŠ:












Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!