utorak, 24. ožujka 2015.

Potpisani ugovori o raspodjeli sredstava iz Fonda za zaštitu okoliša F BiH

Jučer, 23.03.2015. godine, u zgradi Vlade Hercegbosanske županije ministar graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hikmet Hodžić, potpisao je ugovore s 11 korisnika namjenskih sredstava, koji su ispunili uvijete i kriterije Javnog poziva provedenog od strane resornog Ministarstva u prosincu 2014. godine. 

KORISNICI 
(klikni za detalje)
Riječ je o sredstvima iz Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH koja su namijenjena za rješavanje aktualnih problema okoliša u Hercegbosanskoj županiji koji se odnose na upravljanje krutim otpadom, adekvatno zbrinjavanje otpada i poboljšanje usluga prikupljanja otpada.


Sredstava su temeljem Javnog poziva, a sukladno Pravilniku o utvrđivanju uvjeta za provođenje Javnog poziva, odlučivanju o izboru korisnika, raspodjeli sredstava i praćenja namjenskog korištenja sredstava iz Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH, raspodijeljena na 11 korisnika koji su ispunili tražene uvjete.


Sklopljenim ugovorima je utvrđen iznos odobrenih sredstava, uvjeti i način korištenja dodijeljenih sredstava, vremenski rok za realizaciju projekata/programa, način plaćanja i kontrole namjenskog korištenja dodijeljenih sredstava, te ostala međusobna prava i obveze.


Na temelju Odluku o dopuni Odluke o Usvajanju programa raspodjele sredstava iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH s kriterijima raspodjele, primjena danas potpisanih ugovora započeti će usvajanjem Proračuna Hercegbosanske županije za 2015. godinu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!