srijeda, 25. ožujka 2020.

Emitirane prve emisije SUM TV škole

Prve emisije SUM TV škole, nastave na daljinu, za 1. i 4. razred osnovne škole uspješno su emitirane putem zemaljskog kanala RTV Herceg Bosne kao i putem Home TV-a te na putem linka skole.sum.ba/sumtv.

Televizijske emisije za 2. i 5. razred osnovne škole planirane su sutra, 25. ožujka, s početkom u 10.00 sati. Nastava na daljinu od 6. do 9. razreda također kreće sutra od 10.00 sati na platformi skole.sum.ba.



Kroz ovaj tjedan svi oblici nastave su u testnoj fazi, uz maksimalni trud svih angažiranih na projektu, kako bi nastava krenula u punom kapacitetu i kako bi se kreirao zajednički raspored za učenike osnovnih škola.



SUM TV škola u programu RTV Herceg Bosne

U vrijeme krize nastale zbog virusa COVID-19 uz platformu e-škole koja će omogućiti pristup nastavnim sadržajima svim učenicima, kroz SUM TV Sveučilište u Mostaru u suradnji s RTV Herceg Bosne počinje emitirati pilot tjedan nastave za učenike od 1. do 5. razreda osnovne škole.



Izvor:





Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!