ponedjeljak, 8. listopada 2018.

MELEM ZA OČI I ODMOR OD POLITIKE - NOVI PROMO VIDEO KUPRESA I TURISTIČKE PONUDE KOJEG NAM JE PRIREDNIO MLADI I NADARENI DARIO BATINIĆ: From Kupres With Love

MELEM ZA OČI I ODMOR OD POLITIKE - NOVI PROMO VIDEO KUPRESA I TURISTIČKE PONUDE KOJEG NAM JE PRIREDNIO MLADI I NADARENI DARIO BATINIĆ:

From Kupres With Love prezentira ljepote Kupresa i Kupreške visoravni s ciljem postizanja i skretanja pažnje na ono što tako jedno malo mjesto u Bosni i Hercegovini čini posebnim. Od jutarnjeg pjeva grdelina i cvrkuta cvrčaka, do gospodara neba koji svojim krikom paraju gore ove visoravni. Jedan od glavnih ciljeva ovoga projekta jeste promocija ovoga kraja i njegovih ljepota prvenstveno u ljetnom periodu. Teško je nabrojati sve što visoravan nudi, no neke od njih su ipak... Jahanje konja velikim prostranstvima sa turama dužim od 50km, vožnja biciklističkim stazama specijalno dizajniranim za sve uzraste(Bike Park Vrana) od easy line - a, do down hill - a, plivanja, šetanja, trčanja vrhovima planina, paraglidinga, off roada, motocrossa, te mnogih drugih stvari i znamenitosti. Uživajte u zvuku divljih životinja, pjevu ptica i smjehu ljepota Kupreške visoravni.
- From Kupres With Love. (hrv. Sa Kupresa s ljubavlju).


Ovom prilikom želio bih se zahvaliti cijeloj ekipi koja je radila na snimanju projekta, te onim osobama koje su imale sluha i podržale ovaj projekt!

S poštovanjem,
Dario Batinić.


Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!