četvrtak, 8. ožujka 2018.

POVODOM MEĐUNARODNOG DANA CIVILNE ZAŠTITE, KUPREŠKO VATROGASNO DRUŠTVO DOBILO PRIZNANJE

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite i ove godine stigla priznanja i nagrade u Hercegbosansku županiju

U povodu obilježavanja 1. ožujka Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite FBiH  u Sarajevu je održana svečana sjednica Federalnog stožera civilne zaštite na kojoj su uručena priznanja i nagrade civilne zaštite zaslužnim pojedincima, postrojbama civilne zaštite i pravnim osobama za ostvarene rezultate u zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća za 2017. godinu.

Plaketu civilne zaštite, Zlatne značke, Pismene pohvale te Pisane zahvalnice civilne zaštite uručili su zapovjednica Stožera, ministrica financija FBiH Jelka Milićević i načelnik Stožera, ravnatelj Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak.

Dobitnici priznanja, pismenih pohvala Federalne uprave civilne zaštite iz Hercegbosanske županije su dva vatrogasna društva, Vatrogasno društvo Livno koje je prošle godine imalo rekordan broj intervencija i DVD Kupres, a nagrade su preuzeli zapovjednik VD Livno Draško Knez i Tomo Pašalić zapovjednik DVD Kupres.

Iz Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije pismenu pohvalu dobio je viši referent za mjere zaštite i spašavanja Goran Čondrić, a ovom prigodom je i županija Zapadnohercegovačka uručila zahvalnicu načelnici za strukturu i obuku Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije Diani Čačija za uspješno provedenu obuku učenika srednjih škola održanoj prošle godine u Županiji Zapadnohercegovačkoj.


Izvor:

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!