utorak, 4. travnja 2017.

Steven Kustro - doći će u Hrvatsku i početi epsku avanturu za koju će trebati vašu pomoć

1 čovjek u 36 dana će hodati preko 1105 km u svrhu prikupljanja 1 000 000 dolara U svibnju 2017. godine, australski umjetnik i fotograf hrvatskoga podrijetla - Steven Kustro - će doći u Hrvatsku i početi epsku avanturu za koju će trebati vašu pomoć. Duboko ponosan na svoje hrvatske korijene, Steven planira hodati više od 1.105 kilometara u 36 dana - od Dubrovnika do Vukovara, preko Zagreba, te s ciljem prikupljanja sredstava za više od $ 1,000,000 - sve to u cilju pomoći dječjim dobrotvornim ustanovama u Hrvatskoj.

Pozivam sve Hrvate,prijatelje i ljude dobre volje iz cijelog svijeta da mi pomognu u ovom prikupljanju sredstava za nekoliko projekata koji su blizu mom srcu.

Provođenje vremena u Hrvatskoj u nekoliko navrata tijekom prošle godine su me osobno uvjerili da, iako je rat davno prošao, njegove razorne posljedice su još uvijek prisutne i vrlo stvarane. Postoje djeca u Hrvatskoj koji pate i moraju živjeti u domovima za nezbrinutu djecu, postoje ratna siročad hrvatskih branitelja i civila koji su ubijeni u Domovinskom ratu i koja su izgubila svoje glavne stupove podrške za njihov život - njihova majka ili otac ili oboje. Zato mislim da je ovaj hod vrlo važno djelovanje kao što također istovremeno se veže na ljubavi prema hrvatskoj domovini iz dijaspore.

Steven se raduje susretima s ljudima koje će susresti uz svoj put.. On će prisustvovati glavnim misama i posjetiti spomenike dok bude prolazio Hrvatskom, s početkom u Dobrovniku 7. svibnja 2017, a 36 dana kasnije, 6. lipnja 2017. njegovo hodočašće će završiti u Vukovaru, gdje će posjetiti vodotoranj i odati počast žrtvama rata položenih na vječni počinak u Memorijalnom groblju u Vukovaru.

Ako upišete www.kustrogallery.com u web pregledniku moći ćete donirati novac za pomoć u ovu dobrotvornu svrhu.

S obzirom da se novac skuplja u tako važnu svrhu, i najmanja donacija će biti cijenjena.

Također, www.kustrogallery.com web stranica će pružiti platformu za praćenje napretka sredstava prikupljenih od donacija, kao i mogućnost pristupa praćenja Stevenovog pješačenja.

U isto vrijeme, biti ćete u mogućnosti pritisnuti na link i pratiti događaje tijekom Stevenovog hoda, uključujući i live Facebook emitiranje i članke, i svakodnevni YouTube blog, moći ćete ga također pratiti na Instagramu i Twitteru ..

Hvala. Steven Kustro

steve_slika.jpg

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!