petak, 12. prosinca 2014.

KANDIDATKINJA HDZ-A ZA PREDSJEDNICU HRVATSKE, KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ U PONEDJELJAK 15.12.2014. U KUPRESU (ADRIA SKI)

Predizborni skup održat će se u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru 15. prosinca 2014. godine (ponedjeljak) s početkom u 18.00 sati.

15. prosinca 2014. godine (ponedjeljak) u hotelu “Adria Ski” na Kupresu s početkom u 10.30 sati bit će upriličen sastanak s Kolindom Grabar Kitarović, predsjedničkom kandidatkinjom HDZ RH za predstojeće Predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj.









Organizator skupa je Županijski odbor HDZ BiH HBŽ a domaćin je predsjednik ŽO HDZ BiH HBŽ gosp. Branko Ivković.

Nakon Kupresa, u hotelu “Central” u Vitezu s početkom u 12.00 sati bit će upriličen sastanak s Kolindom Grabar Kitarović predsjedničkom kandidatkinjom HDZ RH za predstojeće Predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj.

Organizator skupa je Županijski odbor HDZ BiH SBŽ a domaćin je zamjenik predsjednika HDZ BiH Nikola Lovrinović.

Nakon Viteza, u dvorani Općinske vijećnice, zgrada općine Kiseljak, s početkom u 13.15 sati bit će upriličen sastanak s Kolindom Grabar Kitarović predsjedničkom kandidatkinjom HDZ RH za predstojeće Predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj.

Organizator skupa je Županijski odbor HDZ BiH SBŽ a domaćin je načelnik općine Kiseljak gosp. Mladen Mišurić Ramljak.

Predizborni skup Kolinde Grabar Kitarović predsjedničke kandidatkinje HDZ RH za predstojeće Predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj, održat će se u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru 15. prosinca 2014. godine (ponedjeljak) s početkom u 18.00 sati.
Organizatori skupa su Županijski odbor HDZ BiH HNŽ-a i Gradski odbor HDZ BiH Mostar, a domaćin je predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Mostar gosp. Slađan Bevanda.

17. prosinca 2014. godine (srijeda) u restoranu “Central” u Domaljevcu s početkom u 12.00 sati bit će upriličen sastanak s Kolindom Grabar Kitarović predsjedničkom kandidatkinjom HDZ RH za predstojeće Predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj.

Organizator skupa je Županijski odbor HDZ BiH Posavina a domaćin je predsjednik ŽO HDZ BiH Posavina gosp. Ivo Vincetić.


Izvor: hdzbih.org

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!