utorak, 29. srpnja 2014.

ŠUMARIJA KUPRES: Obavijest o podjeli linija za sječu

Obavještavaju se svi zainteresirani stanovnici Općine Kupres, da će se u subotu, dana 02.08.2014. god. u 9:00 sati vršiti podjela linija za sječu bukovog ogrijeva na lokalitetu Velika Plazenica-Maglaj (gospodarska jedinca Kupres, odjel 33/2).


Sječa, izrada i izvoz drvnih sortimenata vršit će se u režiji lokalnog stanovništva po cijeni od 29,25 KM/m3 (PDV uključen u cijenu) prema uputama i pod nadzorom odgovorne osobe iz Šumarije Kupres.

Napomena: Po raspodjeli linija odmah se može početi sa sječom. S obzirom na vlažnost tla zbog vremenskih uvjeta kiše izvoz nije preporučljiv dok se ne stvore uvjeti za to. Pozivamo sve osobe koje će rukovoditi motornom pilom da budu izuzetno oprezni s ciljem sprječavanja eventualne ozljede na radu.


Za dodatne informacije možete se obratiti Šumariji Kupres, na broj 034/274-585, kontakt osoba Marko Mršo.Autor: David Mijoc

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!