ponedjeljak, 10. veljače 2014.

LIVNO: U Livnu održani mirni prosvjedi.

LIVNO: U Livnu su u 13:00 sati, kako je i najavljeno, održani mirni prosvjedi. Prosvjede građana u Livnu organizirala je skupina građana na facebook-u: Pokret za spas Livna.

IZVIJEŠĆE MUP-A HBŽ:
Danas je pred zgradom Općine Livno, a potom i pred zgradom Vlade Hercegbosanske županije u vremenskom periodu od 13,00 do 15,00 sati održani mirno protesno okupljanje građana pod sloganom "Pokret za spas Livna".  Nakon što su pred zgradom Općine pročitani zahtjevi građana, kolona se oko 14,00 sati uputila prema zgradi Vlade HBŽ, nakon čega su se mirno razišli. Za vrijeme prosjeda nije bilo incidentnih situacija.








PRILOG IZ LIVNA by LivNOvine

...............................................................................


Objavio by "LivNOvine".

...............................................................................



Upozorenje MUP-a HBŽ




Povodom organiziranja prosvjeda pod sloganom "Pokret za spas Livna" koji bi se trebao održati dana 10.02.2014. godine u 13,00 sati ispred zgrade Općine Livno, a potom i ispred zgrade Vlade Hercegbosanske županije Ministarstvo unutarnjih poslova K10 moli sve sudionike prosvjeda da se suzdrže od bilo kakvog nasilja, uništavanje ili paljenja imovine, te da ovaj prosvjed protekne mirno i dostojanstveno.

MUP HBŽ
...............................................................................
Za sada je mirno i bez nereda. Nadamo se da će tako i ostati. Dostojanstveno i bez nereda!

Uživo iz Livna:



Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!