četvrtak, 23. svibnja 2013.

Glasajte za najljepšu Hrvaticu u narodnoj nošnji: Kupres predstavlja Antonija Batinić




Foto natječaj za izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji organiziran je u sklopu Revije tradicijske odjeće Hrvata i izboru najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji iz Bosne i Hercegovine, koja će biti održana 9. lipnja 2013. u sklopu manifestacije Dani sv. Ante, Grabovica 2013. na Buškome jezeru.






Ovaj prvi izbor za cijelu Bosnu i Hercegovinu organizira Udruga za očuvanje i promicanje tradicijske kulture u Bosni i Hercegovini „Stećak“ u suradnji s festivalom Brodsko kolo, u Slavonskome Brodu, koje se održava 49. put.

Foto natječajem su obuhvaćene sve natjecateljice koje će se natjecati i na Reviji. Izložba fotografija će biti postavljena na Danima sv. Ante. Pobjednica foto natječaja će biti predstavljena na Reviji u Grabovici, gdje će joj biti uručena nagrada od 500 KM. Nasumičnim izborom, tri glasača dobivaju uokvirenu pobjedničku fotografiju.


Antonija Batinić - KUPRES


Molim sve prijatelje da "lajkate" ovu stranicu i zatim date svoj glas najljepšoj Hrvatici u narodnoj nošnji, što je naravno naša Antonija Batinić !!! 

Izbor za najljepšu hrvaticu u narodnoj nošnji organizira udruga "Stećak" Radi se o miss fotogenicnosti tj. 4. mjestu. 



Koja cura bude imala najvise glasova osvaja 4. misto. Revija se održava 9.6. i tada će glasovat stručni žiri za prva tri mjesta koja idu na daljnje natjecanje u Hrvatsku.




Pravila nagradnog foto - natječaja:
Priređivač nagradne igre pod nazivom Izbor najljepše Hrvatice je udruga "Stećak". Promotivni natječaj priređuje se u cilju promidžbe.
- Nagradna igra traje od 23. svibnja do 8. lipnja 2013. godine.
- Svaki sudionik je dužan dati istinite, točne i potpune podatke o sebi, odnosno pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju osobe koje se na nagradni natječaj prijave pod punim imenom i prezimenom (koje mogu potvrditi osobnom iskaznicom).
- Natjecatelj koji šalje kratku pjesmu na natječaj mora imati autorsko pravo na istu.
- Udruga "Stećak" ima pravo isključiti sudionika koji je dao nepotpune, netočne ili neistinite podatke iz nagradnog natječaja.
- Natjecatelj daje pravo javne objave osobnih podataka u sklopu nagradne igre.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!