srijeda, 28. rujna 2022.

U KUPRESU ODRŽAN PREDIZBORNI SKUP I PREDSTAVLJANJE KANDIDATA SA LISTE HDZ BIH ZA OPĆE IZBORE

 Sponzorirani članak

Izravno predstavljanje HDZ BiH - Dragan Konta i Stipe Galić - 28 Rujan 2022 na Radio Kupres:

U sklopu predizbornih aktivnosti, u utorak, 27.9.2022 godine s početkom u 18:00 sati, održan je predizborni skup HDZ BiH gdje su predstavljene liste i kandidati za Skupštinu HBŽ, Zastupnički dom Parlamenta FBiH, Zastupnički dom PS BiH te kandidat HNS-a za predsjedništvo BiH.

Okupljenima su se obratili nositelji lista: Karlo Nevistić - nositelj liste HDZ BiH za Zastupnički dom Parlamenta FBiH, Dragan Konta - nositelj liste HDZ BiH za Skupštinu HBŽ, Mira Vujeva - nositeljica liste HDZ BiH za PS BiH te predsjednik HDZ BiH OO Kupres i domaćin skupa Zdravko Mioč.

Svi govornici su naglasili važnost ovih općih izbora u BiH s naglaskom na hrvatsko jedinstvo i zajedništvo, a posebno naglašavajući ozbiljnost i jedinstvo kad je u pitanju izbor hrvatskog člana Predsjedništva BiH u liku gđe Borjane Krišto, zajedničke kandidatkinje svih hrvatskih stranaka okupljnih u HNS - Hrvatski narodni sabor. 

Nakon službenog dijela predizbornog skupa, u predvorju Hrvatskog doma nastavljeno je druženje kandidata i okupljenih članova i simpatizera HDZ BiH uz prigodni domjenak.













   




Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!