utorak, 8. prosinca 2020.

NAJAVA: Udruga "Hrvatska mreža domoljuba" Livno organizira: Besplatne radionice/webinare za informatičku edukaciju Office programa (Word, Excell, Acces...) i druge korisne vještine

Hrvatska mreža domoljuba
Livno 
Web: hrvatska-mreza-domoljuba.org 
E-mail: hrvatskamrezadomoljuba@yahoo.com
Telefon: 063 255 421

 Projekt sufinanciran od Federalnog ministarstva kulture i sporta!



Računalna pismenost

Potaknuti teškim uvjetima s kojima se susreću naši vršnjaci, grupa nas mladih odlučila je pokrenuti inicijativu da povećamo pismenost mladih iz programa Word, Excel, PowerPoint, Access, kreiranje proračuna, planiranje financija te kvizove općeg znanja.


 Glavni cilj naše inicijative je poboljšati kompetencije kod mladih osoba kako bi se lakše zaposlile tijekom završetka srednje škole ili fakulteta. Pripadne radionica organiziramo online preko programa Zoom

Želimo biti više uključeni u društvu, te sami svojim znanjem doprinositi opstanku ostalih mladih na našim prostorima.

 Najveći problem koji nas muči je upravo teška gospodarska situacija, te pronalazak posla. Budući da se danas IT industrija razvija, a obrazovanje ne nudi potrebne edukacije za tržište rada, odlučili  smo pokrenuti organizaciju kako bi svojim vršnjacima pomogli. 

Mi mladi moramo sami uzeti stvar u svoje ruke, te se aktivno boriti za opstankom na našoj djedovini.

 Pozivam sve da nas prate na facebook-u (HMD) i na instagramu hrvatska.mreza.domoljuba. 

U bliskoj budućnosti planiramo još dosta novih projekata koje ćemo vam ubrzo otkriti.

 Moć je u nama!

 

S poštovanjem,

Boško Pavić – predsjednik Hrvatska mreža domoljuba

************************************************************************

RASPORED RADIONICA I LINKOVI:

Radimo besplatne edukacije iz Word, Excel, Access, PowerPoint, ... Pa jeli možete podijeliti na stranici, namijenjeno je svima koji žele to naučiti. Uči se online od kuće, traju po 3 dana. Detalji u linkovim za svaku edukaciju posebno.

Word:

Excel


Access (izrada baza podataka)

PowerPoint

Upravljanje osobnim financijama

Oblici ulaganja



Preuzimanje aplikacije Zoom: https://zoom.us/download

**********************************************************************************************

O Hrvatska mreža domoljuba - Livno

Da Vam se predstavimo. Mi smo neprofitna organizacija osnovana s ciljem okupljanja mladih za promicanjem opstanka na našoj djedovini. Suočeni sa teškim životnim položajem, mi mladi moramo preuzeti problematiku u svoje ruke inače ćemo zauvijek nestati s ovih prostora. Fokusirani smo na stvaranje mreže mladih obrazovanih osoba koji će aktivno raditi na društvenim promjenama poput smanjivanja siromaštva organizacijom humanitarnih akcija, učenjem mladih pisati biznis planove kako bi mogli samostalno pokretati vlastite poslove, otvarati radna mjesta…

Cilj je uz zastupanje društvenog interesa mladih i studenata, umrežavati mlade da se lakše snađu, te pronađu potrebne informacije za cjeloživotno usavršavanje, poput pronalaska posla, neformalnog obrazovanja, uključivanje u sport, rad sa mlađim uzrastima i uključivanjem mlađih osoba. Također, bavimo se i očuvanjem okoliša kako bi ukazali na važnost očuvanja pitke vode. Svi mladi misle da se ništa ne može promijeniti. Međutim, mi se vodimo izrekom „Moć je u nama! Promjena smo mi!“ Stoga, dođi i priključi se u rad naše organizacije.

Ostanite s nama na stranici i pogledajte naše objave i pročitajte program rada kako biste nas bolje upoznali.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!