nedjelja, 1. prosinca 2019.

Ususret Božiću - U Zloselima postavljen adventski vijenac i svjetleći ukrasi na javnoj rasvjeti


U subotu 30. studenog 2019. godine, pred prvu nedjelju došašća,  u Zloselima je postavljen adventski vijenac i božićni ukrasi na javnu rasvjetu.  

I ove godine, već drugu godinu,  mještani Zlosela uredili su i ukrasili svoje najdraže i najlipše selo na svitu- javnu rasvjetu božićnim dekoracijama i postavljen je lijep adventski vijenac na ploči-temeljima Hrvatskog doma u Zloselima koji ćemo ponovno izgraditi i obnoviti. 

Vrjednije od sjaja lampica su ipak zajedništvo i druženje Zloseljana, priprava za Božić i naši božićni običaji. Lijepo selo i složni seljani čine ugodan život i bolje sutra. 

Prohladan zimski kupreški dan sa malo pahulja koje su počele padati na samom početku akcije završio je sa rakijom i hladnom pivom kod Ivelje a hvala i Nadi na odličnoj rakiji tokom dana. 

Ponuda za osvježenje je bilo jako puno i od ostalih domaćica ali bi bilo previše zbog radova na visokim rasvjetnim stubovima. 


Tu smo, ima nas i ovdje ostajemo!






Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!