utorak, 18. lipnja 2019.

Održana Izborna skupština Općinskog odbora HDZ BiH Kupres




U Kupresu je u ponedjeljak 17. lipnja 2019. godine održana Izborna skupština Općinskog odbora HDZ BiH Kupres u prostorijama Srednje škole Kupres. Prije Izborne skupštine članovi predsjedništva HDZ BiH Kupres na čelu sa predsjednikom Općinskog odbora Ivanom Ivićem, položili su vijenac za sve poginule branitelje kod spomenika na Suhom polju. Osim toga, zapaljene su i svijeće na tri groba za pokojne članove HDZ BiH: Ante Raič, Boro Jelić te Ile Dumančić-Šiki koji su bili izabrani u tijela stranke na posljednjim unutarstranačkim izborima.




Izborna skupština započela  je u 19 sati intoniranjem hrvatske himne Lijepa naša a nakon toga uslijedila je i minuta šutnje za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu i umrle članove HDZ BiH Kupres. Nakon izbora radnih tijela, predsjednik OO HDZ BiH u Kupresu, Ivan Ivić, pozdravio je prisutne članove koji su se odazvali u velikom broju, te je iznio izvješće o radu Općinskog odbora. Nakon usvajanja izvješća pristupilo se predlaganju kandidata i izbornom procesu.

Nadzorni odbor HDZ BiH Kupres izabran je jednoglasno a čine ga Marija Zrno, Slaven Malikanović i Ratko Čolić. Nakon što je izborna komisija iznijela izborne rezultate potvrđen je novi saziv OO HDZ BiH Kupres a čine ga : Ivan Ivić, Perica Romić, Josipa Kusić, Ivica Radoš, Zoran Lovrić, Ivica Čičak, Biljana Dumančić, Ivan Ćosić, Zdravko Mioč, Goran Vrgoč, Antonija Čolić, Ilija Svalina Tomislav Ćosić, Stipo Galić, Mario Lovrić, Marina Janjić i Domagoj Turalija. 

Na posljetku Izborne skupštine stari saziv OO HDZ BiH Kupres razriješen je dužnosti a skupština je zatvorena intoniranjem himne Bože čuvaj Hrvatsku.

HDZ BiH Kupres

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!