srijeda, 31. listopada 2018.

Paljenje svijeća u znak zahvalnosti za naše poginule i umrle Vitezove - 02. studenog 2018 u 17:30

KUPREŠKI BRANITELJI

03.studenog 1994 godine zagrljeni kupreški bojovnici kao pobjednici uđoše u grad,naš mali Sibir , grad prkosa i ponosa,sa krunicom na ramenu, nošeni ljubavlju prema rodnoj grudi.Na tom putu, kao svjetionici ljubavi i istine, ostali su naši vitezovi koji su dali svoje živote za slobodu svog hrvatskog naroda .U znak zahvalnosti i sjećanja na naše poginule i umrle Vitezove, branitelji Kupresa će upaliti 105 svijeća, za četrdeset poginulih i šedzdeset pet umrlih Kuprešakih branitelja na temeljima Crkve Svete Obitelji u predvečerje 02.studeni 2018 godine u 17.30 sati.Veterani rata,preživjeli kupreški branitelji pozivamo sve Kuprešake da zajedno u tišini i molitvi upalimo svijeće za naše heroje koji stoje na vječnoj straži naše Domovine . Njihova smrt je živo svjetlo našim životima ,svjetlo koje neće ugasnuti nikada.

„Jer anđelima će svojim zapovjediti za tebe da te sačuvaju na svim putima tvojim. Na rukama će te nositi, da se o kamen ne spotakne noga tvoja.“ (Psalam 91,11-12)

Izvor: Kupreški radio

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!