petak, 8. prosinca 2017.

NAJAVA: Humanitarni Božićni koncert u Kupresu


Humanitarni Božićni koncert u Kupresu

Javna ustanova za kulturu „Hrvatski dom“ Kupres i Muška izvorna grupa „Kupreški bećari“ pozivaju vas na
HUMANITARNI BOŽIĆNI KONCERT - koji će se održati, u petak, 22. 12. 2017. godine, u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Kupres, s početkom u 18:00 sati.Na koncertu će nastupiti:

„Kupreški bećari“, „Ivančice“, Karla Lozančić, Antonija Batinić, Ana Šarić, Nada Bagarić, HKUD „Dinara“ Livno - Gradski orkestar harmonika, Ženski vokalni zbor „Dinara“ Livno, Katarina Kuna, Elena Ivković Ana Kuna, Marija Čičak i Afrodita band iz Tomislavgrada. 

Koncert se organizira s ciljem prikupljanja sredstava kojima će se pomoći liječenje našega sugrađanina Dragana Lozančića – Bilog.

Pozivamo vas da dođete na koncert te da u ozračju predblagdanskoga raspoloženja uživate u dobroj glazbi i na taj način poduprete ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju.

Cijena ulaznice je 5 KM a bit će prikupljani i dobrovoljni prilozi za vrijeme predprodaje ulaznica te na ulazu u dvoranu prije i tijekom koncerta.

Voditelji koncerta: Ivana Babić i Josip Ivić - Rašo

Organizatori: JU za kulturu „Hrvatski dom“ Kupres i Muška grupa „Kupreški bećari“

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!