ponedjeljak, 27. studenoga 2017.

Operativni plan čišćenja snijega po zonama prioriteta na području općine Kupres sezona 2017/18

OBAVJEŠTAVAMO MJEŠTANE OPĆINE KUPRES KAKO JE ZIMSKA SLUŽBA 2017./2018. ZA PODRUČJE KUPRESA U POTPUNOSTI ORGANIZIRANA I SPREMNA ZA AKTIVACIJU U OVOJ SEZONI.








Molimo sve mještane Općine Kupres da redovito čiste snijeg ispred svojih ulaza, na što ih obvezuje Odluka o komunalnom redu.

Molimo mještane za razumijevanje i strpljenje prilikom čišćenja cesta, posebno u slučaju obilnijih padalina. Također, zbog efikasnije i jednostavnije komunikacije, apeliramo na mještane da obavijeste o eventualnim poteškoćama ili potrebama za čišćenjem pojedinih dionica na brojeve telefona: 034-274-381 ili na 034-276-300.

Apeliramo na sve vozače koje prometuju prometnicama na području općine Kupres da tijekom zimskih mjeseci koriste zimsku opremu koja je i Zakonom obavezna.

Program čišćenja snijega na području općine Kupres i Operativni plan čišćenja snijega po zonama prioriteta možete preuzeti u prilogu članka.


Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!