petak, 17. studenoga 2017.

HBŽ: JAVNI POZIV ZA DODJELU POTPORE U PRERAĐIVAČKOJ INDUSTRIJI

Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije objavljuje Javni poziv za odabir korisnika iz Programa potpore sektorima prerađivačke industrije za 2017. godinu.

Svrha Programa je doprinijeti ostvarenju cilja „Konkurentno gospodarstvo kroz intenziviranje proizvodnje i povećanje zaposlenosti“ iz Strategije razvoja Hercegbosanske županije 2016.-2020.

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 15 dana od dana objave na web stranici Vlade Hercegbosanske županije odnosno do 02. prosinca 2017. godine.
Javni poziv za odabir korisnika iz Programa potpore sektorima prerađivačke industrije za 2017. godinu, prijavu za Javni poziv za odabir korisnika iz Programa potpore sektorima prerađivačke industrije za 2017. godinu, obrazac projekta, izjavu, kriterij bodovanja za gospodarska društva, kriterij bodovanja za obrtnike i Odluku o usvajanju Programa potpore sektorima prerađivačke industrije za 2017. godinu možete preuzeti u rubrici Javni pozivi.


Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!