četvrtak, 21. rujna 2017.

ZLATNI KUPREŠAK ANTONIO RAŠTEGORAC (PO OCU RODOM IZ ZLOSELA) NA NACIONALNIM BICIKLISTIČKIM UTRKAMA PERUA OSVOJIO 5 ZLATNIH MEDALJA I POSTAO PETEROSTRUKI PRVAK PERUA

Putem naše facebook stranice dobili smo vijest o športskim uspjesima jednog Kuprešaka u svijetu. Točnije, Antonio Raštegorac, sin Mirka Raštegorca Pika iz Zlosela, peterostruki je prvak južno-američke države Peru, gdje je protekli vikend sudjelovao na nacionalnom prvenstvu Perua u biciklističkim trkama.  Tom prilikom, ostvario je zavidan uspjeh u pet disciplina a u svih pet osvojio  je zlatne medalje.






"Osvojio je 5 zlatnih medalja što znači da je apsolutni prvak u pet disciplina u velodromu: u brzini na 250, 1000 i 4000 metara, disciplina u bodovima i "scratch".

Utrke su bile prošle subote i nedjelje a u svibnju je bio na natjecanju u Portoricu gdje je osvojio treće mjesto." rekao je za zlosela.com njegov otac Mirko (Piko) koji kao i sin vrlo uspješan i aktivan u biciklizmu.


Inače, obitelj Raštegorac je aktivna u tamošnjoj Hrvatskoj zajednici u Limi.
Ovom prilikom čestitamo na odličnom uspjehu, zlatnom Antoniu i njegovoj obitelji! Kupres je ponosan!


T.Ivić/Zlosela.com
Foto: obitelj Raštegorac

















Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!