petak, 14. srpnja 2017.

Kupres dobiva prvu zatvorenu zelenu tržnicu

Slikovni rezultat za kupres tržnica
Kupres će dobiti prvu zatvorenu zelenu tržnicu u Hercegbosanskoj županiji (HBŽ). Milan Raštegorac, načenik Općine Kupres, kaže da će ona biti građena na 310 m2.

Tender za izvođača radova je raspisan prošli mjesec, a prije nekoliko dana i tender za usluge nabavke nadzora na izvođenjem radova.''Sa završetkom ovog projekta poljoprivredni proizvođači će moći zakupiti štand. Na ovaj način želimo omogućiti domaćim proizvođačima da mogu plasirati svoje proizvode, te dignuti konkurentnost i razinu sadržaja'', kazao je za Akta.ba Raštegorac.

Unutar prostora će biti kafić, te ured za komunalno poduzeće. Sve će biti zatvorenog tipa.

Izgradnja ove tržnice realizira kroz kredit od Međunarodnog fonda za poljoprivredni razvoj (IFAD) i to kroz Projekt razvoja ruralnog poslovanja. Izvođači radova mogu ponude dostaviti do 26. jula/srpnja 2017. godine. Za usluge nadzora nad izvođenjem radova na projektu "Izgradnja zelene tržnice" ponuđači se mogu javiti do 18.7.2017. 

Radio Kupres

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!