četvrtak, 16. ožujka 2017.

Početak projekta EU "Smanjenje nezaposlenosti putem partnerstava između lokalnih aktera" u Kupresu

U povodu početka provedbe projekta “Smanjenje nezaposlenosti putem partnerstava između lokalnih aktera”, koji se financira sredstvima Europske unije, u četvrtak, 16. ožujka u 11:00 sati u Hotelu “Kupres” u Kupresu bit će održana konferencija.

Projekat je predvidio niz aktivnosti kako bi se smanjila nezaposlenost putem podrške ruralnom razvoju, povećala konkurentnost lokalne privrede i pružila podrška stvaranju novih radnih mjesta i razvoju poduzetništva kroz razvoj partnerstava između lokalnih aktera u Kupresu.


Osnovni cilj konferencije je osigurati vidljivost projekta, prezentirati projektne aktivnosti i razgovarati o aktivnostima, očekivanim rezultatima, vremenskom okviru i drugim konceptima važnim za provedbu projekta.

Spomenuti grant projekt financira se sredstvima Europske unije iz LOT-a 3 “Poduzetništvo, ruralni razvoj i poljoprivreda” u iznosu od 243 149 eura.


Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!