petak, 24. veljače 2017.

Na Kupresu međunarodna FIS utrka okupila ljubitelje skijanja

Na skijalištu Sportsko rekreativnog centra Adria-ski na Čajuši kod Kupresa održava se međunarodna FIS utrka u veleslalomu za žene i muškarce...





Natjecanje je počelo jučer, a sudjeluju skijaši iz više različitih zemalja (Danska, Turska, BiH, Hrvatska...), njih 26 u muškoj i 14 u ženskoj konkurenciji. Organizator ovog događaja je Hrvatski skijaški savez u suradnji sa Skijaškim savezom Herceg Bosne. Skijaši su zadovoljni uvjetima na stazi, a predstavnici Turske su, kako nam kažu, oduševljeni ugođajem i prijemom na Kupresu.

Zaista se osjećamo dobrodošlo, moramo pohvaliti domaćine i reći da je sve odlično organizirano. Ovdje smo prvi put, ali planiramo se vratiti ponovno, kazali su nam raspoloženi Turci.

Prvi dan najbolji su bili predstavnici Hrvatske, Ida Štimac je bila prva u ženskoj konkurenciji, dok je u muškoj konkurenciji najbolji bio Luka Krsmanović.


Svi ljubitelji skijanja i danas mogu posjetiti Adria-ski na Kupresu i uživati u sjajnim vožnjama.


Izvor: Kupreški radio


Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!