srijeda, 30. ožujka 2016.

Papa pozdravio studente iz župe Sv. Obitelji iz Kupresa

Papa Franjo pozdravio je hrvatske vjernike koji su sudjelovali na današnjoj općoj audijenciji u Vatikanu, među kojima su bili i vjernici Riječke nadbiskupije predvođeni nadbiskupom Ivanom Devčićem.
Od srca pozdravljam sve hrvatske hodočasnike, osobito studente iz župe Sv. Obitelji iz Kupresa u Bosni i Hercegovini.



S osobitom radošću pozdravljam vas, drage vjernike, svećenike, redovnike, redovnice te bogoslove i sjemeništarce iz Riječke nadbiskupije, predvođeni svojim pastirom, nadbiskupom Ivanom Devčićem. Uskrsni Gospodin, koji je pobijedio smrt i darovao nam život, ukazao se učenicima, učvrstio ih je u vjeri i učinio ih svojim svjedocima.
Ne bojte se povjerovati mu i posvetiti svoj život Kristu, dijeleći s njim svoje radosti i poteškoće. Osnaženi Božjim Milosrđem na ovome hodočašću, ostanite čvrsti u vjeri kao pravi svjedoci Krista Uskrsnuloga. Dok vam obećavam svoju duhovnu blizinu, udjeljujem vama i vašim obiteljima apostolski blagoslov. Hvaljen Isus i Marija!, rekao je Papa u svom pozdravu na hrvatskom, prenosi IKA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!