* Dobrodošli na www.zlosela.com

Službene stranice Općine Kupres

srijeda, 30. ožujka 2016.

Papa pozdravio studente iz župe Sv. Obitelji iz Kupresa

Papa Franjo pozdravio je hrvatske vjernike koji su sudjelovali na današnjoj općoj audijenciji u Vatikanu, među kojima su bili i vjernici Riječke nadbiskupije predvođeni nadbiskupom Ivanom Devčićem.
Od srca pozdravljam sve hrvatske hodočasnike, osobito studente iz župe Sv. Obitelji iz Kupresa u Bosni i Hercegovini.



S osobitom radošću pozdravljam vas, drage vjernike, svećenike, redovnike, redovnice te bogoslove i sjemeništarce iz Riječke nadbiskupije, predvođeni svojim pastirom, nadbiskupom Ivanom Devčićem. Uskrsni Gospodin, koji je pobijedio smrt i darovao nam život, ukazao se učenicima, učvrstio ih je u vjeri i učinio ih svojim svjedocima.
Ne bojte se povjerovati mu i posvetiti svoj život Kristu, dijeleći s njim svoje radosti i poteškoće. Osnaženi Božjim Milosrđem na ovome hodočašću, ostanite čvrsti u vjeri kao pravi svjedoci Krista Uskrsnuloga. Dok vam obećavam svoju duhovnu blizinu, udjeljujem vama i vašim obiteljima apostolski blagoslov. Hvaljen Isus i Marija!, rekao je Papa u svom pozdravu na hrvatskom, prenosi IKA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!