četvrtak, 10. rujna 2015.

NAJAVA: ŠESNAESTI FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE – POP FEST KUPRES 2015

Poštovani pjevači, poštovani autori, čast nam je pozvati Vas na  XVI. festivalsko izdanje, koje će se održati 17. listopada u Kupresu.  
                   

Svi koji  žele sudjelovati na Festivalu trebaju prijaviti dvije pjesme najkasnije do: 06. 10.  2015.godine, na adresu organizatora Festivala:    
JU za kulturu”Hrvatski dom” Kupres, M. Bobana 3 
tel/fax. 034 274 048, i 034 276 018  mob: 063 370 229, 
 E-mail: hdk.kupres@gmail.com www.kupres.kultura.org

Festival dodjeljuje slijedeće nagrade:                                                                            
  • Prva, druga i treća nagrada stručnog žirija, za najbolju vokalnu izvedbu 
  • Prva nagrada publike i Nagrada za najbolji scenski nastup.

– Krajnji rok za prijavu je 06. 10. 2015. godine. – Audicija: 11. 10., nedjelja, 2015. u 14:00 sati

– Festival ima međunarodni karakter tj. mogu se prijavljivati i izvođači koji žive izvan BiH. – Starosna dob izvođača je 10 do 15 godina. – Na Festivalu se izvode popularne zabavne pjesme domaćih i stranih autora, a može se prijaviti i vlastita-autorska pjesma. – Organizator osigurava originalne matrice za sve izvođače. – Festival će biti propraćen televizijski, radijski, u dnevnom tisku i multimedijski na internet stranicama organizatora i brojnih medijskih pokrovitelja – Svi izvođači dobit će DVD Festivala i priznanje za nastup.Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije!
PF2014
S puno entuzijazma ali i organizacijskoga iskustva, organizator će i ove godine okupiti mlade izvođače zabavne glazbe s prostora cijele BiH i okolnih zemalja, pa festival tako postepeno poprima međunarodni karakter i epitet najznačajnijega glazbenog događaja ove vrste u Bosni i Hercegovini. Jedinstvena je to prilika za mlade, neafirmirane, ali kvalitetne i kreativne, izvođače i sastave da već sada, osjete izazove nastupa pod reflektorima pozornice, pred brojnom publikom i uz medijsku pozornost, što im svakako može biti i putokaz u traženj vlastitoga mjesta na budućoj domaćoj i široj  glazbenoj sceni.         
 Festival iz godine u godinu postaje sve značajniji i glasniji, kako po stalnom  porastu interesa sudionika, publike i šire regionalne zastupljenosti tako i po velikom porastu medijske popraćenosti i broju medijskih pokrovitelja, a taj uzlazni trend gajit ćemo i prilikom pripreme nadolazećeg PopFest-a 2015. Očekujemo da će ovogodišnji Festival po brojkama opet nadmašiti samog sebe te očekujemo još veći broj sudionika, medija, novinara i posjetitelja. Kako bismo festival učinili zanimljivijim, program je podijelje na natjecateljski i revijalni. U natjecateljskom programu sudjeluju mladi, neafirmirani ali ambiciozni i kreativni izvođači, dok u revijalnom dijelu nastupaju već afirmirani izvođači sa zabavnoglazbene scene. Osim navedenog, valja istaći da festival, već godinama, ima izražen kulturno-edukativni utjecaj na mlade, ali i turistički značaj, za Kupres i okolna mjesta,  izvan glavne turističke sezone.  Kroz dosadašnje festivale  prošlo je više stotina mladih glazbenih talenata u dobi između 10 i 15 godina,  a nekima od njih danas je to glavno životno opredjeljenje.  A. Č.
Info kontakti organizatora: JAVNA USTANOVA ZA KULTURU “Hrvatski dom” KUPRES 
 Adresa: Ul. Mate Bobana 3, 80320 Kupres BiH, Tel/fax : 00387 34 274 048, Mobitel: 00387 63 370 229 E-mail:hdk.kupres@tel.net.ba i hdk.kupres@gmail.com www.kupres-kultura.org

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!