četvrtak, 9. travnja 2015.

KUPRES BEZ STRUJE - OPET PROBLEMI NA STOŽERU

Snijeg, led i jak vjetar, glavni krivci!??!

Od jutros, nešto prije 07:00 sati, došlo je do prekida isporuke električne energije na cijelom području općine Kupres. Po našim saznanjima, ekipe iz Elektroprijenosa BiH su već na terenu te rade na otklanjanju kvara. U pitanju je dalekovod iz pravca Bugojna preko planine Stožer koji je ujedno jedini dalekovodni pravac za isporuku električne energije općini Kupres dok je onaj iz pravca Tomislavgrada nedovršen i navodno je još u izgradnji. 


Zanimljivo je kako su se problemi na dalekovodu na Stožeru događali i ranije te je najavljena rekonstrukcija dalekovoda. Kao razlog nestanka u isporuci električne energije, odgovorni navode nepovoljne vremenske (ne)prilike koje su česte na Kupresu. 

Velika subota na Suhom Polju, 04.04.2015.
Od subote, 04. travnja na Kupreškoj visoravni ali i na širem području HBŽ, vlada prava zima uz jake udare bure i snijega koji je ovih dana stvarao probleme u prometu i kako vidimo u opskrbi el. energijom. Kako saznajemo, nekoliko kupreških sela je bilo i u prometnim problemima kao i centar grada Kupresa zbog neodgovornog ponašanja (ne)odgovornih. 

Foto i tekst:
T.Ivić/zlosela.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!