subota, 18. travnja 2015.

Dramska sekcija srednje škole „Kupres“ - Izvješće s premijere drame „Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja“ i najava predstave u Bugojnu

Dramska sekcija srednje škole „Kupres“



Izvješće s premijere drame 
„Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja“


U srijedu, 15. travnja 2015. godine, Dramska sekcija SŠ „Kupres“ premijerno je u Hrvatskom domu Kupres izvela dramu Ive Brešana „Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja“.




Možemo se pohvaliti odličnim odazivom naših sugrađana i novčanim iznosom prikupljenim od prodaje karata od 850 KM, namijenjenih za organizaciju maturalne zabave. Od ukupnog iznosa, izdvojeno je 250 KM za putne i druge troškove Dramske sekcije, jer će sekcija ponovno utjeloviti Brešanov kazališni komad, na novoj lokaciji.

          
Dramska sekcija SŠ „Kupres“, pod vodstvom prof. hrvatskog jezika Marije Vila i prof. njemačkog jezika Dubravke Vukadin, 20. travnja 2015. god., u 19h, ponovno će utjeloviti istu predstavu, ovaj put u Hrvatskom domu Bugojno. Cijena ulaza je 2 KM. Pozivamo sve Bugojance da popune gledalište Hrvatskoga doma, a mi ćemo se potruditi i njih zabaviti sa ista četiri izvrsna čina.
         Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nas posjetili ili na bilo koji drugi način doprinijeli kvaliteti realizacije predstave.


Srdačan pozdrav,         



Članovi dramske sekcije srednje škole „Kupres“

U Kupresu, 18. travnja 2015. god.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!