srijeda, 31. prosinca 2014.

SVE SPREMNO ZA NEZABORAVNI DOČEK NOVE 2015. GODINE- DOČEK NA OTVORENOM OTKAZAN ZBOG VREMENSKIH (ne)PRILIKA

HOTELI I RESTORANI POPUNJENI - DOČEK NA OTVORENOM OTKAZAN!

Sve je spremno za nezaboravni doček Nove 2015. godine u kupreškim hotelima i restoranima. Pristigli su brojni gosti iz Dalmacije, Slavonije...ali i veliki broj iseljenih kuprešaka koji će u toplini svoga doma i u kupreškim hotelima dočekati Novu 2015. godinu. . Uz veliku zimsku hladnoću noćas će kupreški gosti imati ugođaj od "ugodnih" -20 °C. 


Kako saznajemo od načelnika općine dr. Perice Romića, doček na otvorenom je otkazan jer je na daleko kupreška zima pokazala zube te je uz pravu pušanciju, o čemu svjedoče fotografije snimljene oko 15:30 sati, i temperaturu od -20 °C onemogućila organizatore u naumu da poznati kupreški doček na otvorenom bude i održan. 
Svi kupreški smještajni kapaciteti su već popunjeni, kako privatni tako i hotelski te imaju organiziran doček uz glazbu uživo te bogatu trpezu.

Našim gostima želimo iskrenu dobrodošlicu i da uživaju u našoj pušanciji i pravoj zimi kakvu pamte naši stari koju nismo imali već nekoliko godina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!