utorak, 16. prosinca 2014.

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a RH Kolinda Grabar – Kitarović posjetila Kupres i HBŽ

Jučer (15. prosinca) je u posjetu Hercegbosanskoj županiji, u sklopu predizborne kampanje, boravila kandidatkinja HDZ-a RH za predstojeće predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj Kolinda Grabar Kitarović.

Organizator održanog sastanka na Kupresu je ŽO HDZ BiH HBŽ.






Domaćin, predsjednik ŽO HDZ BiH HBŽ Branko Ivković pozdravio je nazočne, izrazivši dobrodošlicu i zahvalu gđi Kolindi Grabar Kitarović na posjeti HB županiji, te tom prilikom pozvao sve državljane RH s prebivalištem u BiH na aktivno sudjelovanje u izborima za predsjednika Republike Hrvatske koji će se održati 28. prosinca 2014. godine.

Kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović u svom obraćanju govorila je o svom programu za bolju Hrvatsku, kao rješenju koje je utemeljeno na hrvatskoj stvarnosti, sa posebnim osvrtom koji se odnosi na Hrvate koji žive u BiH.


„Od 28. prosinca ove godine Hrvatska će vrlo aktivno zastupati interese hrvatskog naroda u BiH, mi smo jedan narod, jedno biće, naša je ustavna obaveza da se pobrinemo da hrvatski narod ima onaj položaj koji zaslužuje, te da bude jednakopravan s ostala dva naroda, jer to je jedini način da BiH konačno profunkcionira kao samostalna i suverena država i da se na taj način ubrza postupak ulaska BiH u Europsku Uniju“, dodala je Kolinda Grabar Kitarović.












Kupreški radio
foto: kupreški radio, livnonovine.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!