subota, 6. rujna 2014.

KUPRES: DRSKA KRAĐA STOČNE VAGE U KUPRESU

- Dana, 04.09.2014 godine u 18,00 sati djelatnici PP Kupres zaprimili su dojavu da je od strane NN počinitelja ili više njih izvršeno otuđenje stočne vage sa stočne tržnice u Kupresu.









Pretragom terena djelatnici PP Kupres na lokalnom putu Kupres - Vukovsko, zamjećeno i zaustavljen je motorno vozilo kombi marke "Mercedes" reg. ozn. K87 M 418 , kojim je upravljao M. O. rođen 1983. godine u Uskoplju, a u vozilu su se nalazili i A.K. rođen 1989. godine u Bugojnu, Z. O. rođen 1995. godine u D. Vakufu, i Z. O. rođen 1990 godine u Uskoplju. Nakon pregleda kombija u unutrašnjosti je pronađena stočna vaga, nakon čega su navedene osobe lišene lobode i sprovedene u PP Kupres, te je nad istima zavedena kriminalistička obrada, zbog postojanja osnova sumnje da su počinitli KD " Krađa".


MUP HBŽ


Zanimljivo je da su drski kradljivci, po riječima svjedoka, vagu natovarili usred bijela dana te kada su shvatili da su uhvaćeni na djelu, ponudili plijen vratiti uz "naknadu" prolaznicima koji su ih primjetili. Naravno, završili su neslavno u kupreškom pritvoru...

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!