subota, 9. kolovoza 2014.

NAJAVA: Ultra party na Segetu kod Tomislavgrada

Udruga“ Mi mladi Tomislavgrada“
Ulica Mijata Tomića 108.

Ultra party na Segetu kod Tomislavgrada

Veliki Ultra party pod nazivom „Project Seget“ održat će se 12. Kolovoza 2014. godine na izletištu Seget kod Tomislavgrada s početkom u 18:00 h u organizaciji udruge Mi mladi Tomislavgrada. Cilj projekta je poboljšanje društvenih i kulturnih događanja u ovom gradu.







„Čitava organizacija je zamišljena kao nastavak istog partyja koji je održan 2009. g. Tada je bilo prisutno oko 400 ljudi.“ rekao je Ivan Perić, glavni organizator Project Segeta.
Ove godine nastupiti će najpoznatiji D.J.-evi iz Hercegovine od kojih valja izdvojiti  DJ Gianni Motta, Mostarski dvojac NoGovernment, D.J. Kirin i ostali.  Većina D.J.-eva iza sebe ima zavidnu glazbenu karijeru koju su stekli kroz razne festivale house glazbe po Europi i svijetu.
„Po drugi put u povijesti našega grada imamo priliku poslušati vrhunska ostvarenja Deep house, Electro House, Tech i Progressive House  glazbe. Osim toga cijene svih pića su svedene na minimalne.„  izjavio je suorganizator Nikola Vučemil.
Ove godine se očekuje veći odaziv mladih ljudi iz Tomislavgrada ali i iz susjednih gradova. Generalni pokrovitelj Project Segeta je općina Tomislavgrad.



Kontakt osobe: Ivan Perić  063/427-910
                Nikola Vučemil  063/668-234



Tomislavgrad, 09.08.2014.

Fotografije sa prošlog partyja održanog 2009. godine:




Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!