ponedjeljak, 12. svibnja 2014.

U ZLOSELIMA SE GRADI VETERINARSKA STANICA

Završiti školovanje, vratiti se u rodni kraj, potražiti i dobiti posao, zasnovati obitelji i ostati živjeti u rodnom kraju, san je svake mlade osobe. 

dr.vet.med. Perica Romić:
"PRVI TAKAV NAMJENSKI OBJEKAT  KOJI SE GRADI U POVIJESTI KUPRESA"





Perica Romić, dr. vet. med. i aktualni načelnik općine Kupres, u Zloselima gradi veterinarsku stanicu od cca 150 m2 sa ambulantom, ljekarnom, laboratorijem, sanitarnim čvorovima, garažom te ostalim prostorijama potrebnim za rad jedne veterinarske stanice te sa prostorijama u potkrovlju.






Objekat je smješten uz obiteljsku kuću obitelji Romić u Zloselima te će osim pružanja veterinarske usluge na vlastitoj farmi biti, kao i do sada, na usluzi stočarima u cijeloj općini Kupres. 

Ovih dana, iskopani su i naliveni betonom temelji buduće veterinarske stanice a ovisno od financijskih mogućnosti, ove godine je u planu stanicu staviti pod krov. 

Veterinarska stanica "Perica" je osnovana prije nekoliko godina i ima jednog zaposlenog veterinara i tehničara pripravnika.


Veterinarskoj stanici "Perica" u Zloselima, sretno!




Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!