ponedjeljak, 7. travnja 2014.

HBŽ - JAVNI POZIV - za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za izgradnju gospodarskog objekata – farme krava u općini Kupres

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije uputilo je Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za izgradnju gospodarskog objekata – farme krava u općini Kupres.





Investitor Perčinović d.o.o. podnio je zahtjeva Ministarstvu za izdavanje okolišne dozvole za izgradnju gospodarskog objekta – farme krava u Donjem Vukovskom na k.č. broj 2012/5 K.O. Donje Vukovsko u općini Kupres.
U postupku uključivanja javnosti Ministarstvo ovim putem poziva sve zainteresirane da zahtjev investitora s pripadajućom dokumentacijom mogu dobiti na uvid u prostorijama Ministarstva – sektor zaštite okoliša, soba broj 51, svakim radnim danom u vremenu od 9.00 do 15.00 do 27. travnja 2014. godine.
Mišljenja, prijedloge i primjedbe o navedenom zahtjevu mogu se dostaviti pismeno na adresu:
Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Stjepana II Kotromanića bb 80101 Livno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!