ponedjeljak, 24. veljače 2014.

U KUPRESU ODRŽANA 8. SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA MLADEŽI HDZ BIH

thumb_aaaBASA-kupres.PREDSJEDNISTVO

Na Kupresu je u subotu 22. veljače 2014. godine održana 8. redovita sjednica Predsjedništva Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH.






Članove Predsjedništva na početku sjednice pozdravili su ravnateljica Političke akademije HDZ BiH Lidija Bradara te u ime domaćina potpredsjednik Mladeži HDZ BiH Miro Papić, predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Hercegbosanske županije Ante Tadić i predsjednik Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Kupres Kazimir Mioč.


Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH razmatralo je aktualnu sigurnosnu i političku situaciju u BiH te je najoštrije osudilo uništavanje institucija za vrijeme prosvjeda čiju će obnovu morati platiti svi građani Bosne i Hercegovine.
Na sjednici je usvojen Plan aktivnosti Predsjedništva Mladeži HDZ BiH za 2014. godinu uz napomenu da će se Plan nadopunjavati i u narednom vremenu.
Razgovaralo se i o pripremama za izbore 2014. godine, kao i o aktivnostima Mladeži na terenu.
Članovi Predsjedništva Mladeži HDZ BiH na Kupresu su s ostalim alumnistima Političke akademije HDZ BiH sudjelovali i na radionici "Javni nastupi."



Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!