četvrtak, 28. studenoga 2013.

U PONUDI: ADVENTSKI VJENCI OD UČENICA SREDNJE ŠKOLE U KUPRESU I FRAME IZ ŽUPE SUHO SUHO POLJE

Adventski vijenac učenica srednje škole Kupres
by: Kupreški radio - FB
Stiže nam vrijeme Adventa ili Došašća. Jeste li nabavili adventski vijenac koji će krasiti Vaš dom u ovo posebno vrijeme?











Predlažemo Vam od srca da ove godine kupite adventski vijenac koji su s puno ljubavi izradile djevojke iz Srednje škole Kupres a uz pomoć kapelana don Miodraga Brkana i gospođe Ivanke Mršo. 

Naime, adventske vijence ćete moći nabaviti na prvu nedjelju Došašća prije ili poslije Svetih misa u crkvi Sv. Obitelji u Kupresu, a sav prihod od prodaje vijenaca biti će dar Crkvi.

Podržite rad i trud ovih mladih ljudi kupujući ove unikatne adventske vijence, vjerujemo da ćete pronaći onaj pravi po vašem ukusu. Svaki je lijep na svoj način a mi smo jedan već kupili i uslikali za Vas. Pogledajte!

Foto i tekst:

.................................................................................
FRAMA SUHO POLJE:

Mladi iz Frame iz župe Suho polje i ove godine već drugu godinu od svoga djelovanja, nude radove iz svoje radionice za Advent. Svoj adventski vijenac možete nabaviti u crkvi u Suhom Polju i u župnom uredu.

Radovi su dostupni od nedjelje Krista Kralja (24. 11.) kod crkve u Suhom Polju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!