nedjelja, 10. studenoga 2013.

DRUGI O NAMA:

NEDOSTAJE LI NAŠOJ STRANICI SADRŽAJA, ČLANAKA I VIJESTI, FOTOGRAFIJA?

Prateći web stranice iz okruženja i naših susjednih općina, "naletio" sam na članak web stranice, meni osobno vrlo dragog duvanjskog sela mandino-selo.com koju redovno  posjećujem te sam se vrlo neugodno iznenadio komentarom autora članka Ante Vukadina - Ćipe. 



Autor članka piše:

 "Lijepo je što selo Zlosela ima svoju stranicu, ali po kvalititi i količini priloga zaostaje za našom  - mandoseljskom. Bi mi drago da je naša uređenija, ali mi je i žao što njihova nije sadržajno i kvalitetom bolja."


Zašto ovakva usporedba, ovakav komentar?

Mnoge su stvari koje nas dva prijateljska sela povezuje: moji Ivići i kupreški Vukadini / Romići su porijeklom iz Mandina Sela, mnogi su mandoseljani položili živote na kupreškoj Visoravni itd.. 

Lijepo je to da nas pratite iz drugih hrvatskih krajeva ali to je samo dokaz da je ova stranica i bogata sadržajima i prepoznatljiva i nosi ime slavnog hrvatskog sela u kupreškoj općini koje je mnogima smetalo i dan-danas smeta. 

Ma opet, nije to ni tako loše - čak poželjno, vidjeti prijedloge i sugestije vas, naših dragih čitatelja. Prihvaćamo eventualne sugestije, kritike i pohvale što nam je čak kompliment da, ne samo da nastavimo raditi kao i do sada, nego da budemo još bolji, ažurniji i redovitiji sa člancima i obavijestima iz cijelog kupreškog kraja ali i susjednih općina. 

Neka svatko prezentira svoje selo ili rodni kraj onako kako to najbolje zna i umije. 

Smatram da su obje web stranice podjednako kvalitetne i podjednako lijepe - svaka na svoj način!

Mnogima je kroz našu burnu i slavnu povijest smetalo selo Zlosela i Kupres u cjelini i u zadnje vrijeme ova web stranica. ali ona će postojati i dalje i bit će glasilo Visoravni u svijet. 

Evo, na koncu želim svako dobro kolegama iz mandino-selo.com te predlažem zajednički susret i druženje prigodom prvog rođendana web stranice zlosela.com - 03. ožujka 2014. godine.

Lipi pozdrav bivšem profesoru kupreške gimnazije i kupreškom zetu gosp. Anti Vukadinu, 

S poštovanjem,
Tomislav Ivić - Tomo - duvanjski harmonikaš sa kupreškom adresom i veliki zaljubljenik u duvanjski kraj i svit, te Ivić porijeklom iz Mandina Sela. 


Članak o našoj blaženici Ivi Romić pročitajte u poveznici ispod te ocijenite ove dvije web stranice :

ČLANAK


P.S. Jako lijep članak o prezimenu Vukadin-Romić te o kupreškoj blaženici Ivi Romić

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!