ponedjeljak, 26. ožujka 2018.

Dragan Vrgoč: Za mene je rukomet bio ljubav na prvi pogled


Dragan Vrgoč: Za mene je rukomet bio ljubav na prvi pogled

Piše: Matea Romić

Kažu da je u životu najteže pronaći svoj talenat, a Dragan je upravo to pronašao.
Dragan Vrgoč, hrvatski pivotmen rodom iz Kupresa trenutno igra za Hurry up, Nizozemski tim koji igra za bene ligu. Počeo je trenirati nogomet gdje je razvio motoričke sposobnosti.






,,Otišao sam studirati u Split te otišao na rukometni trening. To je bila ljubav na prvi pogled. Veliku ulogu za moj dosadašnji uspjeh je imao trener Nikica Radan, koji je izdvojio svoje vrijeme da napravi od mene ovo što sam danas u sportskom smislu.''- izjavio je Dragan

Prošle godine je doživio povredu zgloba koljena, ali ni to ga nije uspjelo spriječiti. Uz fizikalnu terapiju i nadasve dobru volju vrlo brzo se vratio na teren.

,,U budućnosti se nadam da ću obući nacionalni dres i da ću predstavljati našu zemlju i rodni grad na nekom velikom natjecanju.''- ističe Dragan

Nastupao je za klubove: HRK Krilnik, RK Split, Atlas, Metalurg, Benfica, Goztepe, a prije dvije godine pozvan je od strane reprezentacije BiH.


Matea Romić

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!