srijeda, 7. lipnja 2017.

KUPREŠKI TAEKWONDO KLUB NASTUPIO NA "TOMISLAV OPEN" TKD TURNIRU U TOMISLAVGRADU

U Gradskoj sportskoj dvorani Tomislavgrad, u subotu 03. lipnja 2017. godine, održan je 11. "Tomislav open". Organizator turnira bio je TKD Koryo Tomislavgrad.

Na turniru međunarodnog karaktera,  nastupila su 23 kluba i više od 220 natjecatelja iz BiH i Hrvatske. Turnir je protekao u znaku podrške i solidarnosti za Koryjevca Zvonu sa željom za njegovim što skorijim i uspješnijim ozdravljenjem. 


Svoj doprinos ovom taekwondo natjecanju dalo je i sedam natjecatelja taekwondo kluba iz Kupresa pod vodstvom trenera Ivice Vukadina. Za Kupres su nastupili : Kristijan Jeziđžić, Stipe Ravančić, Tomislav Šimić, Luka Pašalić, Antoana Čuturić, Magdalena Žulj i Gabrijel Romić.

U 90:30 sati usljedilo je vaganje natjecatelja (pojedini po preporuci trenera nisu smjeli ni večerati), raspored po kategorijama, a zatim odmjeravanje snaga uz zdušno navijanje za svoje favorite. 

Nakon cjelodnevnog natjecanja, druženja i navijanja, Taekwondo klub iz Kupresa može se pohvaliti sa osvojene tri brončane medalje. Medalje su osvojili Gabrijel, Magdalena i Antoana na zadovoljstvo trenera i ostalih članova kluba.


Ukupne rezultate možete pogledati ovdje.





Čestitamo svima!


K. Pašalić/zlosela.com/tomislavcity.com


 FOTOGALERIJA:
























Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!