ponedjeljak, 29. svibnja 2017.

STRIJELCI LD "TETRIJEB" NA OTVORENOM PRVENSTVU U LOVNOM STRELJAŠTVU OSVOJILI IZVRSNO 3. MJESTO

Dana 27.05.2017. godine, na Otvorenom prvenstvu Lovačkog saveza Herceg-Bosne u lovnom streljaštvu (disciplina "trap") održanom u Orašju na strelištu LU "Sava" Orašje, a na kojem prvenstvu je nastupilo 19 ekipa i 76 strijelaca iz BiH, R. Hrvatske, R. Srpske i R.Srbije. 

Nastupili su i strijelci LD "Tetrijeb" Kupres u sastavu: J.Smoljo, I. Franjko, I. Barić i J. Teofanović, te osvojili izvrsno treće mjesto, što je odličan uspjeh s obzirom na jaku konkurenciju.





U neizvjesnu završnicu i borbu za treće mjesto, stijelci LD"Terijeb", ušli su sa izjednačenim brojem bodova sa domaćinom LU "Sava" iz Orašja, a nakon raspucavanja na tzv. "Shoot out" odnosno jedan metak na jednu metu, slavili su strijelci LD"Tetrijeb".

Također, kao najbolji pojedinac sa pogođenih 29/30 golubova, u finalnu seriju od najboljih 6 strijelaca, plasirao se strijelac LD "Tetrijeb" Kupres, Ivica Franjko, koji je u dramatičnom finalu i raspucavanju također na tzv. "Shoot out", osvojio izvrsno drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Tekst i foto: J. Smoljo





Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!