srijeda, 31. svibnja 2017.

Obavijest nezaposlenim osobama i poljoprivrednim obrtnicima

Obavijest nezaposlenim osobama i poljoprivrednim obrtnicima

Vlada Hercegbosanske županije obavještava potencijalne korisnike da je danas 31. svibnja 2017. godine objavljen nastavak Javnog poziva za sudjelovanje u Programu sufinanciranja samozapošljavanja i zapošljavanja u oblasti poljoprivrede 2015.

Program zajednički provode Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i Federalni zavod za zapošljavanje s ciljem poticanja samozapošljavanja i zapošljavanja u novoregistriranim i već postojećim poslovnim subjektima (obrtima) u oblasti poljoprivrede.

Ciljna grupa sredstava su osobe prijavljene na evidenciju nezaposlenih u Federaciji BiH, te u registar poljoprivrednih gazdinstava i registar klijenata, bez obzira na stupanj obrazovanja i dob, a koja će po odobravanju sredstava registrirati i održati registriranom poljoprivrednu djelatnost u trajanju od najmanje 36 mjeseci i/ili koje će se zaposliti u novoregistriranim ili već postojećim poljoprivrednim obrtima.

Pozivaju se potencijalni korisnici da se upoznaju sa sadržajem Programa i Javnog poziva radi eventualnog apliciranja, a cjelokupan tekst Programa dostupan na web portalu Zavoda: www.fzzz.ba i web stranici Ministarstva: www.fmpvs.gov.ba ili u rubrici Pozivi s viših razina vlasti

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!