ponedjeljak, 15. svibnja 2017.

EKO SIR PUĐA i KUPRES MILCH osvojili zlatne medalje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

EKO SIR PUĐA i KUPRES MILCH osvojili zlatne medalje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

EKO SIR PUĐA i KUPRES MILCH osvojili zlatne medalje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu













Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, na kojem proizvode i usluge predstavlja 60 zemalja i koji je postao agrobiznis događaj regije s najvećom i najdužom sajamskom tradicijom, Bosna i Hercegovina, kao zemlja partner, predstavlja se kroz organizaciju zajedničkog nastupa kompanija iz BiH na nacionalnom štandu površine oko 350 m², te kroz organizaciju konferencija, okruglih stolova, poslovnih susreta, degustaciju proizvoda i organizaciju zanimljivih sadržaja za posjetioce.

Na ovogodišnjem 84. po redu, Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji se održava od 13. do 19. srpnja u Novom Sadu, na nacionalnom štandu svoje proizvode i usluge predstavlja 28 kompanija iz poljoprivredno-prehrambene industrije, pa su priliku da izlažu svoje proizvode tako dobile i tvrtke iz naše Županije: KUPRES – MILCH d.o.o., EKO SIR PUĐA d.o.o., LIVANJSKA MLJEKARA d.o.o. i PAVIĆ d.o.o.

Komisije za ocjenjivanje proizvoda novosadskog sajma i ove godine su izvršile ocjenjivanje izloženih proizvoda, a prema objavljenim listama, naši proizvođači su ponovili uspješne rezultate iz prethodnih godina čime su potvrdili kvalitetu svojih proizvoda. Tako je mljekara EKO SIR PUĐA, d.o.o. iz Livna s Livanjskim siromponovo osvojila veliku zlatnu medalju u kategoriji tvrdih punomasnih sireva čime je zadržan primat u ovoj kategoriji, dok je mljekara KUPRES MILCH d.o.o. na svom prvom nastupu osvojila titulu šampiona u kategoriji polutvrdih punomasnih sireva.

Naše proizvođače obišla je i delegacija uzvanika predvođena ministrom vanjskih poslova Bosne i Hercegovine koji je čestitao na osvojenim nagradama i zaželio uspješan nastup na sajmu svim izlagačima.

Ovo je još jedna potvrda kvalitete Livanjskog sira i podstrek za daljni razvoj našega najvažnijeg brenda po kojemu smo poznati u regiji, a sve više nas prepoznaju i u širem okruženju.

tomislavcity.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!