ponedjeljak, 27. veljače 2017.

Udobnu načelničku fotelju 
zamijenio farmom. Više nema neprospavanih noći

načelnikKada je prije nešto manje od godinu dana tadašnji načelnik Kupresa Perica Romić kazao kako se neće ponovno kandidirati za ovu dužnost, mnogi ga nisu doživjeli ozbiljno, smatrajući to nekom vrstom taktike u izbornoj godini. Kada je istu rečenicu ponovio prije službenog početka kampanje, postao je senzacija u medijima. Umjesto još jednog mandata u načelničkoj fotelji, ovaj se tridesettrogodišnjak odlučio za potpuno drugačiji život, odnosno rad na obiteljskoj farmi koja ima više od 700 ovaca i više od 30 krava.
Prijelomna točka

Naime,... Romić je po struci doktor veterine, a uskoro planira obraniti doktorski rad koji će mu donijeti zvanje doktora zootehničkih znanosti. “Svjestan sam bio situacije kako se, ako se prihvatim drugog mandata načelnika, nikada neću vratiti svojoj struci. To je nekakav logičan slijed svega. Rijetki su oni koji se nakon osam godina načelničkog mandata vrate svojoj matičnoj struci, uglavnom idu na treći mandat ili neku drugu političku dužnost. Meni moja struka previše znači, previše sam tu uložio sebe, života, zdravlja i obiteljskog novca da bih to stavio postrani”, kazao je Romić…

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!