srijeda, 1. veljače 2017.

NAČELNIK OPĆINE KUPRES U RADNOJ POSJETI U ZAGREBU

ZAGREB, 01.02.2017.- Načelnik općine Kupres, u Zagrebu se susreo sa dr. Doris Pack dugogodišnjom izvjestiteljicom Europarlamenta za BIH i predsjednicom Zajednice žena Europske pučke stranke i državnim tajnikom Vlade RH iz središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH gosp. Zvonkom Milasom





Načelnik općine Kupres, gosp. Milan Raštegorac Komo, danas je boravio u Zagrebu gdje se u 12 sati u hotelu Esplanade susreo sa dugogodišnjom izvjestiteljicom Europarlamenta i predsjednicom Zajednice žena Europske pučke stranke dr. Doris Pack.

Na sastanku se razgovaralo o pomoći Europarlamenta općini Kupres uz suradnju sa BiH vlastima a vezano za otvaranje novih radnih mjesta u Kupresu dolaskom tvrtki iz njemačke auto-industrije.

Nakon sastanka sa dr. Pack, načelnik Raštegorac se u 14 sati susreo sa državnim tajnikom iz središnjeg državnog Ureda za Hrvate izvan RH gosp. Zvonkom Milasom gdje se razgovaralo o nastavku izgradnje sportske dvorane u Kupresu i ostalim projektima iz oblasti kulture i sporta kao i o projektima pomoći vjerskim zajednicama u općini Kupres.


T.Ivić/zlosela.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!