petak, 20. siječnja 2017.

U KUPRES STIGLA OPREMA VRIJEDNA 185.000,00 KM - DONACIJA JAPANSKE VLADE

Jučer je oko 17 sati u Kupres iz Sarajeva dopremljena vrijedna donacija Vlade Japana kupreškom Javnom komunalnom poduzeću vrijednosti 185.000,00 KM čime je okončan projekat pomoći započet 2014. godine a koji preko japanske Ambasade u Sarajevu Vlada Japana dodjeljuje isključivo lokalnim zajednicama i javnim poduzećima i ustanovama u BIH.
Po riječima v.d. direktora Tomislava Pašalića, radi se o najmodernijoj opremu i alatima za održavanje vodovodnih instalacija i za otkrivanje kvarova na vodovodu.




"Dobili smo najmoderniju opremu poznate japanske kvalitete, velike vrijednosti i od velikog značaja za rad JP Komunalno Kupres. Donacija se sastoji od opreme za detekciju kvarova i lokatora cijevi, pumpi za čistu i nečistu vodu, vibro-stroja (tzv. žaba), topova za isušivanje vlage, pneumatskog čekića i ostale komunalne opreme. 

Ovom prilikom upućujem zahvalu Vladi i narodu Japana, ambasadoru Japana u Sarajevu Nj.E. Kazuya Okinawa, ministru gosp. Mirku Šaroviću i osoblju Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Agenciji za vodno područje Jadranskog mora na čelu sa gosp. Mrđenom kao i gospodi  Jelaviću i Zoriću te općini Kupres." - izjavio je za www.zlosela.com  direktor JKP "Kupres" Tomislav Pašalić.


T. Ivić/zlosela.com
foto: T. Pašalić













Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!