četvrtak, 17. studenoga 2016.

Advent u Mostaru

Advent u Mostaru – spektakularno otvaranje se bliži
Broje se dani do spektakularnog otvaranja prvog Adventa u Mostaru. U subotu 26. studenog upalit će se tisuće lampica zimske bajke na igralištu kampusa Sveučilišta u Mostaru.



Osim što će Mostar staviti u središte zanimanja regije, Advent u Mostaru će svima pružiti nezaboravan zimski i blagdanski ugođaj ispunjen raznolikim kulturno umjetničkim i zabavnim sadržajem za sve generacije. Advent će sigurno postati i okupljalište obožavatelja božićnih delikatesa, tradicionalnih delicija, ali i vrhunskih specijaliteta iz cijeloga svijeta.
Treba istaknuti i da će svi posjetitelji, a osobito oni socijalno najugroženiji, u našim prostorijama moći dobiti besplatne obroke.


U 42 dana trajanja Adventa, predstavit će se 60 izlagača, a na dvije bine organizirat će se bogat kulturno zabavni sadržaj.
Najmlađi posjetitelji će svaki dan imati priliku uživati i sudjelovati u predstavama za djecu i s djecom, nastupima mažoretkinja, dječjih bendova i plesnih skupina, a mađioničari klaunovi i animatori će zasigurno izmamiti osmjehe na licu svakog mališana.
Djed Božićnjak će na saonicama zajedno sa svojim vilenjacima svakodnevno posjećivati Advent u Mostaru te će uz vesele pjesmice i darove obradovati sve naše posjetitelje.

Naš program nije zaboravio ni djecu s posebnim potrebama, koja će aktivno sudjelovati u programom ali se i razveseliti i zabaviti uz program koji smo im priredili. Svi zajedno će se moći provozati na vlakiću, uživati u radionicama robotike, glazbenim radionicama, zaplesati u mini disku i provozati se na kočijama. U našem malom zološkom vrtu svi će se moći pozdraviti i upoznati s domaćim životinjama, gdje će se nalaziti i poni, kojeg će naši posjetitelji moći i jahati.
Za sve one koji vole i žele upoznati tradiciju naših krajeva, pripremili smo nastupe brojnih kulturno umjetničkih društava i klapa, kako iz Mostara tako i iz cijele Bosne i Hercegovine.
Duhovna glazba, glazba uživo, nastupi pop rock grupa, DJ program, književne večeri samo su dio onoga što će se moći vidjeti na Adventu.
U Mostar ali i cijelu Hercegovinu, ove godine po prvi put stiže pravo klizalište, koje će dočarati ovu zimsku bajku.
U zimskom gradu Adventa u Mostaru smjestio se i restoran s bogatom gastronomskom ponudom i programom,  koji će biti odvojen od programa na binama.
A nakon skoro deset godina, Advent u Mostaru će gradu na Neretvi prirediti i proslavu Nove godine na otvorenom. 
Naravno, ovaj radosni događaj ne bi bio moguć bez naših sponzora. Zahvaljujemo našem zlatnom sponzoru COCA COLI i srebrenom sponzoru KARLOVAČKOM. Također velike zahvale i svim našim ostalim sponzorima: Konzum, Johnny Walker, Bar Cafe 2000, AX Soling, Ferro Keš, Eurosan, UniCredit, Red Bull, BH Clubbing, Eronet, Philip Morris. Zahvaljujemo i Gradu Mostaru što nas je podržao u ovoj veseloj priči, kao i  Elektroprivredi Hrvatske zajednice Heceg-Bosne, Vodovodu, Parkovima, Ministarstvu unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije i Turističkoj zajednici Mostar.
Zahvaljujući našem glavnom medijskom pokrovitelju Prvom TV, te ostalim medijskim pokroviteljima portalu Bljesak.info, Našoj TV, RDV-u, Radiju Herceg Bosne i Večernjem listu, svi će svakodnevno moći pratiti događanja Adventa u Mostaru.
Svi zainteresirani, informacije mogu pratiti na i na našoj službenoj Facebook stranici - https://www.facebook.com/adventumostaru/

Nadamo se kako će naš program i ponuda u grad na Neretvi vratiti čari, tradiciju i blagdansko ozračje, zato si priuštite Advent u Mostaru i budite sudionici ove zimske bajke.



Srdačno Vas pozdravljam

Anamarija Jelonjić
tel.+38763317911
adventmostar@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!