četvrtak, 27. kolovoza 2015.

U KUPRESU ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA OO HDZBIH KUPRES - PERICA ROMIĆ NOVI (STARI) PREDSJEDNIK OO HDZBIH KUPRES

Dana 26.08.2015. godine u 18 h održana je konstituirajuća sjednica OO HDZ BiH Kupres na kojoj su izabrani Predsjednik i Predsjedništvo stranke. 








Nakon što je Predsjedavajući konstituirajućom sjednicom dr. Ivica Čičak pozdravio sve novoizabrane članove Općinskog odbora i otvorio sjednicu pristupilo se predlaganju kandidata za Predsjednika OO HDZ BiH Kupres. 

Obzirom da je više članova Općinskog odbora za Predsjednika stranke predložilo dr. Pericu Romić te nije bilo drugih kandidata isti je jednoglasno izabran za Predsjednika OO HDZ BiH Kupres. Kako je po Statutu određeno da Predsjednik predlaže članove predsjedništva dr. Perica Romić je za dopredsjednike predložio dr. Ivicu Čičak, Maria Lovrić mg.krim. i Domagoja Turaliju dipl.ing, za tajnika Gorana Vrgoča i za rizničara Josipu Kusić dipl. oecc. što je jednoglasno i usvojeno. Ovime je završen izborni proces u stranci te će Općinski odbor HDZ BiH nastaviti s redovitim aktivnostima.


OO HDZ BiH Kupres/zlosela.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!