utorak, 14. srpnja 2015.

KOMUNALNO KUPRES: Obavijest o zabrani zalijevanja

Predmet: Obavijest o zabrani zalijevanja


            Obavještavaju se svi korisnici naših usluga koji su priključeni na gradsku vodovodnu mrežu da na snagu stupa zabrana zalijevanja vrtova, zelenih površina i svaka druga nekontrolirana potrošnja.







Zbog nepovoljnih hidrometeoroloških prilika i vrućina koje su zahvatile i našu općinu pojavljuje se manjak vode u vodospremama a sve kao posljedica nekontroliranog zalijevanja vrtova i zelenih površina.

 Kako ne bi došlo do minimalnog nivoa vode na vodospremama i nesmetanog funkcioniranja vodovodnog sustava  a samim tim i nedostatka vode za osnovne potrebe ljudima koji žive na višim područjima općine, zabrana zalijevanja stupa na snagu od 14.07.2015. godine.

Korisnici koji se ne budu pridržavali navedene zabrane bit će evidentirani i sankcionirani mjerom prisilnog isključenja sa vodovodne mreže kao i novčanom kaznom u iznosu od 800,00 KM sukladno članku 18. Zakona o komunalnim djelatnostima Hercegbosanske županije.

O svim daljnjim radnjama kao i prestanku zabrane zalijevanja, korisnici usluga JKP „Kupres“ d.o.o. Kupres bit će pravovremeno informirani.


Dostaviti:
            -Radio Kupres
            -WEB portali
            -oglasna ploča JKP „Kupres“d.o.o.
            -a/a
                                                                                                                      v.d. direktor

                                                                                                                  Tomislav Pašalić

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!